| 2022. augusztus. 5. | 1 perc olvasás

Elindult a tanszerek beszerzése

Elérkeztünk a nyári szünet utolsó hónapjához, amikor már egyre többen készülődnek az iskolakezdésre. A papír-írószerek is bőséges tanszerkínálattal várják a vásárlókat.

Sokan hosszú listával a kezükben érkeznek a papír-írószerekbe, hogy mihamarabb megvásárolják a tanárok által összeállított felszereléseket.

Karner Mónika, a Sop-Top Papír ügyvezetője elmondta: fel vannak készülve, így minden osztály felszerelését tudják biztosítani. A héten már elkezdődött a beszerzés, sokan nem szeretik az utolsó pillanatra hagyni a vásárlást. Ugyan idén, mint mindenben, itt is komoly áremelkedés volt, de ők igyekeztek még év elején megrendelni az árut, így egyelőre tudják tartani az árakat a készlet erejéig.

A legtöbben próbálnak praktikusan vásárolni, illetve a pocséklást elkerülve a tavalyi felszerelésből megmenteni, amit meg lehet. Azonban nem szabad elfeledni, hogy van, amiből érdemesebb a jó minősíégű, kicsit drágább dolgokat beszerezni, mert az tovább is tart. Az árukészlet igen gazdag mindenhol, de a kis papír-írószereknél előny, hogy személyes segítséget tudnak adni a vásárlóknak, így a sokszor tanácstalan listával érkező szülők is biztosan megtalálják a megfelelő tanszereket.

 

Legnépszerűbb cikkek