| 2021. október. 7. | 1 perc olvasás

Elismerés a rendőröknek

Kimagasló színvonalú szakmai munkájuk elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítették a Soproni Rendőrkapitányság munkatársait. A díjazottak példamutató szakmai hozzáállásukért és elhivatottságukért vehettek át elismerést dr. Herczeg Zoltán alezredestől, a Soproni Rendőrkapitányság vezetőjétől.

Elismerésben részesült Lőrincz Zoltán r. őrgy., Kovács Balázs r. hdgy., Füzi Balázs r. tzls., és Udvardi Béla szenior r. ftzls. a Soproni Rendőrkapitányság nyomozói, akik példamutató hozzáállásuknak és elhivatottságuknak köszönhetően egy csoportosan elkövetett rablás elkövetőit rövid időn belül azonosították és elfogták. Ezen felül a Soproni Rendőrkapitányságon 10 és 35 év között szolgálatot teljesítő 24 munkatárs kapott jutalmat.

A Soproni Rendőrkapitányság munkatársai annak tudatában dolgoznak, hogy munkájuk felelősségteljes. A Covid-19 jelentette világjárvány számos eddig még nem látott feladat elé állította az állományt, mint például a határellenőrzés visszaállítása, vagy a hatósági házi karanténba került személyek ellenőrzése.

Burkovszky Erika c.r. ftörm. eredményes szakmai munkája elismeréseként a hónap járőre címet vehette át. 


Fotó: Soproni Rendőrkapitányság

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Címkék: rendőrség

Legnépszerűbb cikkek