| 2016. június. 30. | 1 perc olvasás

Elismerés az egészségügyi dolgozóknak

A Soproni Gyógyközpont dolgozóit köszöntötték a Liszt-központban a Semmelweis-napi ünnepségen. Az intézménynek mintegy 48 munkatársa részesült kitüntetésben az egészségügyi ellátásban végzett kiemelkedő tevékenységéért.

A rendezvényt Dr. Tóth László mb. orvosigazgató beszéde nyitotta, aki köszönetét fejezte ki a dolgozóknak az általuk végzett lelkiismeretes és szakszerű munkáért.

Ezt követően Dr. Hoffer Krisztina megbízott osztályvezető főorvos méltatta Semmelweis Ignác példaértékű munkásságát és szellemi örökségét, amely példaként kell, hogy szolgáljon napjainkban is.

 

A város képviseletében Dr. Fodor Tamás polgármester fejezte ki köszönetét a Gyógyközpont vezetőségének és munkatársainak. Beszédében elmondta, nem könnyű az egészségügyben dolgozni, nagy feladat hárul a dolgozókra, a lehetőségek korlátozottak, de a jövőre nézve bizakodóak lehetünk. Hangsúlyozta, hogy a soproni kórház közel 8 milliárd nagyságrendű fejlesztési forrást tudott megszerezni az uniós források és a magyar kormány támogatásával közösen. Ez pedig lehetővé tette, hogy egy olyan egészségügyi centrum jött létre Sopronban, amelyre büszkék lehetünk és büszkék lehetnek azok is, akik itt dolgoznak.

A polgármester kitért a kormány egészségügyi dolgozókat érintő programjára, melynek köszönhetően az egészségügy teljes területén béremelkedés várható a következő években. Az áldozatos munkát megköszönve, további kitartást és sikereket kívánt az intézmény munkatársainak.

Az ünnepség végén került sor a kinevezések, elismerések és Semmelweis-napi kitüntetések átadására. Az idei évben 48 dolgozó, valamint több osztály és kollektíva érdemelte ki a rangos elismerést.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek