| 2021. december. 13. | 1 perc olvasás

Elismerések a Soproni Rendőrkapitányság munkatársainak

A 2021. évben végzett kiemelkedő szakmai munkájukért dicséretben és jutalomban részesültek a Soproni Rendőrkapitányság munkatársai. Az ünnepélyes állománygyűlésen összesen 37 szakember részesült elismerésben.

A jutalmakat -, melyeket a soproni önkormányzat támogatott - a Soproni Rendőrkapitányság dísztermében 2021. december 13-án tartott ünnepi állománygyűlésen dr. Urbán Zoltán László r. dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Farkas Ciprián, Sopron Megyei Jogú Város polgármestere, Szabó Ferenc r. ezredes, a Készenléti Rendőrség parancsnokhelyettese és dr. Herczeg Zoltán r. alezredes, a Soproni Rendőrkapitányság vezetője adták át.

Dr. Herczeg Zoltán beszédében hangsúlyozta, hogy a munkában elért siker mindig közös érdem, amelyért kollégáit köszönet illeti meg.  - Munkatársaim minden fronton helyt tudtak állni, munkájukat magas szakmai színvonalon és példamutatóan végezték – zárta gondolatait a kapitányságvezető.

A főkapitány kifejezte elismerését a díjazottaknak, és megköszönte a polgármesternek a lehetőséget, hogy az arra érdemeseket megfelelően jutalmazhatták. Kiemelte a rendőri munka jelentőségét Sopron közbiztonsága szempontjából.

Dr. Farkas Ciprián szívből gratulált az elismerésekhez, és minden soproni család nevében köszönte meg a helyi rendőrkapitányság közösségének áldozatos munkáját, amelynek eredményeképpen Sopron egy élhető város.

Gratulálunk a díjazottaknak!

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek