| 2022. július. 12. | 2 perc olvasás

Elismerést kaptak a Lőver Uszoda munkatársai a vizes vb-n végzett munkájukért

Polgármesteri elismerő oklevelet kaptak a Lőver Uszoda munkatársai. Az elismerést a vizes világbajnokság sikeres helyi lebonyolításáért vehették át a dolgozók.

Kedden délelőtt gyűltek össze a  Soproni Vízmű - Lőver Uszoda munkatársai a létesítményben, ahol dr. Farkas Ciprián polgármester és Csiszár Szabolcs alpolgármester köszöntötte őket. A városvezetők a Fina részéről érkezett elismerést is tolmácsolták a dolgozóknak. A világbajnokság szervezői az új uszodával és a helyi dolgozókkal is kiemelkedően elégedettek voltak.

- Véget ért a vizes világbajnokság. Jól tudjuk, hogy négy hónappal a rendezést megelőzően derült ki, hogy Magyarország bonyolítja le. Történelmet írunk, úgy az ország, mint Sopron is, hiszen Budapest mellett Debrecen, Szeged és Sopron volt az a három vidéki helyszín, ahol a vizes világbajnokság küzdelmeit rendezték. A soproni Lőver Uszoda és annak személyzete kiválóan vizsgázott. Magam is részt vettem egy FINA rendezvényen Budapesten, ahol nagyon jó érzés volt soproninak lenni, hiszen nagyon megdicsérték a létesítmény színvonalát és a szolgálatot teljesítő munkatársak munkáját. Ezt ma egy polgármesteri elismerő oklevéllel jutalmazzuk. Úgy hiszem, hogy a Soproni Vízmű Zrt. uszodai személyzete nagyon nagy teljesítményt nyújtott, és igazán büszkék lehetünk rájuk – mondta el dr. Farkas Ciprián.

Fotó: Griechisch Tamás


A munkatársakat polgármesteri elismerő oklevéllel jutalmazta a város. A világbajnokság ideje alatt napi szinten 50 helyi dolgozó teljesített szolgálatot az uszodában, a siker titka a csapatmunkában rejlett. – Ez a csapat – a saját munkatársaink kiegészülve a szövetségek által delegált csapattal – közös sikert ért el a FINA-vb alatt. Én azt gondolom, hogy ez egy jó emléke lesz mindannyiunknak, erről lesz mit mesélnünk majd az unokáinknak. Sokat tettünk le az asztalra azzal, hogy igyekeztünk mindent maximálisan kiszolgálni, mindenki odatette magát – hangsúlyozta Fekete Richárd, a Soproni Vízmű Zrt. üzemmérnökség-vezetője.

 

Fotó: Griechisch Tamás

A vízilabda megmérettetésen, az új soproni uszodában a csoportmérkőzések június 20-án kezdődtek. 8 csapat, 4 női és 4 férfi alakulat összecsapásai kápráztatták el a nézőket. Az eseményről készült képeket galériában tekinthetik meg. 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek