| 2023. július. 6. | 1 perc olvasás

Elismerték a rendőrök munkáját

A Soproni Rendészeti Integrált Központban ünnepi állománygyűlésen köszöntötte Sopron városvezetése a rendőrség munkatársait. A 2023-as év első felében elért eredményekért dr. Farkas Ciprián polgármester, dr. Simon István alpolgármester jutalmazta a rendőröket, dr. Herczeg Zoltán rendőr alezredessel közösen. Összesen 12 millió forint értékben vehettek át jutalmat a rendőrök.

Dr. Farkas Ciprián polgármester megköszönte a rendőrök pótolhatatlan munkáját, beszédében pedig kiemelte: „A közrend biztosítása a rendőrség feladata most és mindenkor, hiszen minden demokráciának az alapja a rend. Láthatjuk, hogy Franciaországban mi történik akkor, ha a fókusz elcsúszik a rendről. A soproni önkormányzat idén is 12 millió Ft-tal támogatta a Soproni rendőrkapitányság munkáját, és

nagy öröm, amikor nemcsak szavakban tudjuk kifejezni nagyrabecsülésünket a soproni rendőrök teljesítménye előtt, hanem ezt tettekben is meg tudjuk cselekedni.

Ez egy ilyen alkalom, amikor jutalmat tudunk adni számos soproni rendőrnek azért a kiváló teljesítményért, amit nap mint nap Sopron utcáin tesznek a soproni polgárokért.”

Fotó: Griechisch Tamás

 

A Soproni Rendőrkapitányság elkötelezett munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy Sopron továbbra is biztonságos város lehessen.

 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek