Éljük újra a tavalyi élményeket!

Háromezren szurkolhatnak az átalakított soproni csarnokban április 12. és 14. között a női kosárlabda Euroliga négyes döntőjében.

Az Euroliga-ezüstérmes klub tájékoztatása szerint az elmúlt évi négyes döntőhöz (final fourhoz) hasonlóan a soproni Novomatic Aréna ezúttal is új belső terekkel várja a rajongókat. A főpálya és az Akadémiai Oktatóközpont terme közötti mobilfalat elbontják, és – a 2015-ös Eb-hez, illetve a 2018-as négyes döntőhöz hasonlóan – mobillelátót alakítanak ki a helyén. Ennek köszönhetően a csarnok befogadóképessége háromezer főre bővül. A sajtótribünhöz közel, az alagsorban kap helyet a sajtóközpont, közvetlenül az elegáns sajtószoba mellett. A Novomatic Aréna nyugati oldalán, az 1-es számú szurkolói zónában a játékoké lesz a főszerep: 1500 négyzetméteren főként a fiatalok tölthetik el kellemesen az időt a mérkőzések előtt és között. A keleti oldalon kialakítandó 2-es zónában többek között sörsátor várja a szurkolókat, s a szuvenírboltban egyedi FINAL4-os szurkolói pólók, hátizsákok, poszterek és további emléktárgyak vásárolhatók majd.

A helyre szóló napijegyek 10 ezer forintba kerülnek.

A Nemzetközi Kosárlabda-szövetség múlt szerdán közölte, hogy az előző évhez hasonlóan ismét Sopron rendezi a női Euroliga négyes döntőjét. A pénteki elődöntőben a Sopron Basket a címvédő Jekatyerinburggal csap össze, míg a szintén orosz, 2017-ben győztes Dinamo Kurszk a 2015-ben első cseh USK Praha együttesével néz szembe. A szezont a bronzmérkőzés és a döntő zárja vasárnap.

Legnépszerűbb cikkek