| 2021. július. 13. | 1 perc olvasás

Elkészült a Road Movie Hungary#12 SOPRON FELÉ című klipje

Csütörtök reggel: dalpremier a Petőfin / délelőtt: klippremier a Road Movie YouTube csatornán, az Indexen, este pedig a Petőfi TV-n - olvasható Lobenwein Norbert közösségi oldalán.


„Hat évvel ezelőtt a Halott Pénz és a Wellhello nagyon magasra tette a mércét az Emlékszem Sopronban című dalukkal. A VOLT himnusza egyben a legsikeresebb hazai városhimnusz is lett, ma már 23 millió megtekintés fölött jár. Örülök, hogy Marsalkó Dávid és Jumodaddy vállalkozott erre a feladatra, és annak is, hogy sok-sok zenész barátom szintén azonnal igent mondott. Sopron számomra és Fülöp Zoli barátom számára is kiemelten fontos hely, hiszen itt születtünk, itt jártunk iskolába.
A videóklip ötletét, koncepcióját arra a gondolatra igyekeztük felépíteni, hogy ország-világnak megmutassuk a soproniakat: a város büszkeségeit és az utca embereit egyaránt. Pohl Misi, a LORD, Schmiedl Tamás, a Moby Dick frontembere, Démi József - DJ Jokó vagy éppen a sikeres sportolóink, a város motorjai, gyerekek és idősek mind egy-egy feliratot hoztak magukkal, amely kifejezi, amit számukra Sopron jelent. A felkért szereplők, a házigazdák arcát látva kel igazán életre a Hűség Városa. Gráf Péter rendező és csapata remek munkát végzett az alatt a három nap alatt, ameddig forgattunk. Egy olyan dal és klip született, amelyet biztosra veszem, hogy az ország bármely pontján élők örömmel néznek majd meg - remélem, sokszor -, és kedvük támad kirándulni egyet... Az én táblámon csak egyetlen szó szerepelt: KÖSZÖNÖM!” - írja Lobenwein Norbert

A klip forgatásának Sopron belvárosa adott otthon. A helyszínen ott jártunk mi is. 
 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek