Elkészült Sopron és környéke 2017. évi eseménynaptárja

Bemutatták a soproni régió idei eseménynaptárját, amely hamarosan eljut minden soproni háztartásba is.

A hagyományoknak megfelelően idén is elkészült Sopron és a környező települések eseményeit összefoglaló eseménynaptár, amely gazdag képanyaggal illusztrálva mutatja be azt a számtalan színes és tartalmas programot amely megrendezésre kerül a 2017-es esztendőben. 


fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

Erdősi-Héjj Boglárka a Sopron Régió Turisztika Központ ügyvezetője elsőként egy sajtótájékoztató keretein belül mutatta be a kiadványt, ahol elmondta, hogy az eseménynaptárból is jól látszik, hogy milyen gazdag térségünk kulturális, zenei, gyerek és sportprogramokban, amely azonban még korántsem tartalmaz minden programot.

A legnagyobb hangsúlyt a kiadványban a visszatérő programok, a hagyományos, nagy múltú események, nemzeti ünnepeink programjai és a turisztikai szempontból népszerű események összefoglalói kapták, azonban különleges figyelmet fordítanak arra a sok egyéb eseményre is, amellyel még várja a térség az érdeklődőket, résztvevőket. Ezekről a programokról a Sopron Régió Turisztika Központ honlapján valamint az információs irodáikban lehet majd tájékozódni, ahogyan az esetleges programváltozásokról is. 


fotó: Leczovics Zsolt

Az idei esztendőben az is egy különlegesség az eseménynaptárral kapcsolatban, hogy a kiadványt minden soproni háztartásba eljuttatják, ezzel is segítve azt, hogy egy átfogó képet kapjon a lakosság a várható rendezvényekről, amelynek utolsó kihajtható oldalain mindenki bejelölheti a számára érdekes eseményeket.

Természetesen az is fontos, hogy a Sopronba illetve a térségbe érkező turisták is informálva legyenek, ezért az eseményaptárt különböző kiállításokra is elviszik valamint eljuttatják egyéb településekre is. 

Legnépszerűbb cikkek