| 2017. július. 25. | 1 perc olvasás

Elkezdődött a felkészülés a TURRIS SE Sopron Asztalitenisz Szakosztályában

A szokásos 4 hetes pihenő után július közepén megkezdődött a felkészülés a TURRIS SE Soproni Asztalitenisz Szakosztályban, mind a versenyző gyerekek és felnőttek számára, melyet magas szakmai színvonal, labdás- és kondicionális edzések foglalnak keretbe.

Az edzéseket segítik más egyesületből érkező edzőpartnerek és a most már extra ligás játékosok is, hiszen az NB I-es második helyezés ellenére a szakosztály első csapata Magyarország legmagasabb ligájában kezdheti meg a szeptemberi szezont, amely hatalmas előrelépést jelent. Külön említésre méltó, hogy helybetöltő mérkőzések nélkül van a csapatnak indulási joga.

A versenyző gyerekek és felnőttek is 10 labdás edzésen vesznek részt minden héten, amelyet a szerdai napokon egy kis focijátékkal színesítenek az edzők, melynek nagyszerű csapatépítő ereje is van. A szakosztály kiváló szakmai munkája több vendégjátékost is idecsábít (pl.: Mosonmagyaróvárról, Ausztriából), amely remek hangulatot és minőségi edzéseket eredményez az egész nyár folyamára. Ezen kívül 5 gyerek számára lehetőség kínálkozott, hogy egy egy hetes edzőtáboron vegyenek részt a hannoveri edzőközpontban.

A 2017/2018-as szezonban a szakosztály több divízióban is indít csapatokat: megyeiben, NB III-ban (kettőt) és az Extra Ligában. A többféle osztály játéklehetőséget kínál mind a folyamatosan fejlődő gyerekeknek, valamint a felnőttek számára is megfelelő erősségű ellenfeleket biztosít.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek