| 2019. január. 6. | 1 perc olvasás

Ellentétes bajnoki eredmények

Élvonalbeli kosárlabda csapataink a hétvégén idegenben léptek pályára. A hölgyek győzelemmel tértek vissza Ceglédről, a férfiak egy végletekig kiélezett mérkőzésen szenvedtek vereséget Szombathelyen.

A karácsonyi szünetet követően a Cegléd otthonában lépett pályára a Sopron Basket együttese. A hazaiak nagyon jó ritmusban kezdtek, az első negyedet 18-15-re meg is nyerték. A második etapra feljavultak a vendégek, a 21-27-es részeredmény után 39-41-es állásnál vonulhattak a nagyszünetre a csapatok. Ezt követően a harmadik negyedben végérvényesen el is dőlt a találkozó. A végjáték pedig már csak formalitás volt. VBW CEKK Cegléd - Sopron Basket 65-90.

A Sopron Basket legközelebb január 10-én csütörtökön fontos Euroliga mérkőzésen lép pályára a francia Flammes Carolo csapata ellen.

 


www.bb1.hu

Szinte az egész mérkőzésen futott az eredmény után a Sopron KC a jobban, pontosabban kezdő Falco Szombathely után. A hajrában biztos győztesnek látszott az ellenfél, de egy szédületes 9-0-val az utolsó percre a vendégek a hátrányt ledolgozták, ám egalizáló kosaránál Angelo Warner megsérült. Az utolsó percben egy sikeres büntetővel a Falco nyerte meg a mérkőzést
Falco Vulcano Energia KC Szombathely – Sopron KC  75-74.

Legnépszerűbb cikkek