| 2019. augusztus. 18. | 1 perc olvasás

Élőben közvetítik Angela Merkel és Orbán Viktor soproni programjait

Hétfőn élőben láthatja Angela Merkel német kancellár és Orbán Viktor miniszterelnök soproni látogatását! Az M1 és a Duna TV is közvetíti a magas rangú találkozó egyes állomásait, mely programok felvételről, este hat órától a Sopron TV műsorán is megtekinthetőek lesznek.

 - A program első részében ökumenikus istentiszteletet közvetít a Duna TV a soproni evangélikus templomból 10 órától. Az igehirdetéseket valamint Angela Merkel és Orbán Viktor ünnepi beszédét is  élőben láthatja.

- A kancellár és a miniszerelnök sajtótájékoztatója 13 órakor kezdődik a Városházán, ami az M1 csatornáján lesz látható.

A istentiszteletet és a hétfői nap fő eseményeiről készített összeállítást este hat órától folyamatosan sugározni fogja a Sopron TV.

A Terrorelhárítási Központ (TEK) vasárnap kiadott közleményében is felhívja a figyelmet arra, hogy  a nemzetközileg védett személy soproni tartózkodása során a küldöttség mozgásával párhuzamosan – várhatóan 7 és 16 óra között – Sopron Várkerületben, valamint a városba vezető, illetve onnan kivezető útvonalakon időszakos terelésre, forgalomkorlátozásra, illetve lezárásra kerül sor. 

Ha érdeklik az események, kövesse azokat a televízión keresztül, így biztos, hogy nem marad le semmiről!

Korábban írtuk: Angela Merkel német kancellár a Páneurópai Piknik 30. évfordulója alkalmából látogat Sopronba. A látogatást megelőzően videózünetben úgy fogalmazott: "Mindig hálásak leszünk Magyarországnak a német egységhez való hozzájárulásáért!"

Legnépszerűbb cikkek