| 2022. augusztus. 25. | 1 perc olvasás

Eltávolították a földből kiálló elektromos kábeleket

Egy korábbi reklámtábla helyén hagyott kábelek miatt kellett intézkedni a Lackner Kristóf utcában. Az E.ON Hungária Csoport szakemberei szerdán megszüntették a lehetséges veszélyforrást.

Az ügy előzménye, hogy egyik olvasónk jelezte a földből az ég felé meredő kábeleket, mert attól tartott, hogy bekövetkezhet egy baleset. Szerkesztőségünk továbbította a panaszt az E.ON Hungária Csoport felé. Patócs Renáta szóvivőtől a következő választ kaptuk:

„A fotón látható, kábelek tulajdonosa és üzemeltetője nem az E.ON Hungária Csoport. Tudomásunk szerint itt korábban egy időjárásjelző hirdetőoszlop üzemelt, melyet a fotók alapján elbontottak.  Ilyen esetekben a kábelek helyreállítása, biztonságos megszüntetése, kezelése, az erről való gondoskodás a tulajdonos feladata, de az arra közlekedő lakosok biztonsága számunkra elsődleges, ezért munkatársaink az önöktől kapott bejelentést követően azonnal a helyszínre siettek, hogy a kiálló kábeleket biztonságos módon megszüntessék, rendezzék. Ez meg is történt, melyről a hirdetőtábla üzemeltetőjét írásban tájékoztatni fogjuk.”

Ez a fotó szerda délután készült, amelyen jól látható a sikeres beavatkozás.

Címkék: EON

Legnépszerűbb cikkek