| 2021. október. 28. | 1 perc olvasás

Elterelik a forgalmat a 84. számú főúton

Az SDD Konzorcium közleménye szerint a Bécsi dombi alagút NY-i portáljánál épült terelőutat október 30-án, szombaton forgalomba helyezi. A várhatóan majd két évig üzemelő terelőút a 84. sz. főúttal egyenrangú útszakasz, így a forgalom ugyanúgy folyik majd rajta. Azonban az alagút NY-i portáljának kivitelezése miatt építési forgalom fogja keresztezni, ezért alkalmanként teherautók áthaladásával kell számolni.

A 84. sz. főút másik, már megszokott szállítói keresztezési pontján, az elkövetkező hetekben csökkenni fog a szállítás intenzitása, mert az építési anyag nagy része már behordásra került. A forgalomirányítók mindkét ponton kiemelten figyelni fognak arra, hogy a közúti forgalom csúcsidőben is haladni tudjon.
 
A biztonságos közlekedés érdekében a beruházó felhívja a figyelmet, hogy fokozott elővigyázatossággal vezessenek, szigorúan tartsák be a korlátozó jelzéseket és óvják az úton dolgozókat! A NIF Zrt. és az SDD Konzorcium igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a közlekedés folytonosságát fenntartsa a terelés ideje alatt is.   

Legnépszerűbb cikkek