| 2017. október. 10. | 1 perc olvasás

Emlékdiplomákkal köszöntötték a pedagógusokat

Tizenkilenc nyugdíjas pedagógus vehette át kedden az arany-, gyémánt-, vas- illetve rubin diplomáját a Városházán, ahol ünnepséggel és kulturális műsorral is köszöntötték őket.

Az ünnepi eseménynek a városháza díszterme adott otthont, ahol ünnepi köszöntőt mondott Dr. Brummer Krisztián, a Polgármesteri Iroda vezetője illetve Dr. habil Varga László, a Soproni Egyetem Benedek Elek Kar dékánja. A beszédekben nagy hangsúlyt kaptak a köszönet gondolatai, amiért az ünnepelt pedagógusok hosszú évtizedeken keresztül tiszta szívből oktatták és nevelték kitartóan a fiatalokat és a gyermekeket.

Arany diplomát az 50, Gyémánt diplomát a 60, Vas diplomát a 65, Rubin diplomát a 70 éve kiállított oklevelek után kaphatnak a pedagógusok. 

Az ünnepségen közreműködtek a Horváth József Alapfokú Művészeti Iskola növendékei zenei előadással valamint Ács Tamás a Soproni Petőfi Színház színművésze egy irodalmi műsorral. 

Arany emlékdiplomát kapott:

Bánki-Habán Gáborné, Bór József, Bór-Petró Mária, Galambos Ernőné, Kónya Lászlóné, Matuschek László

Gyámán emlékdiplomát kapott:

Benedek Gyuláné, Halvax Imréné, Hortobányi Ágnes, Horváthné Endrődy Piroska, Kapronczat Zoltánné, Kiss Ernőné, Szabó Andrásné, Varga Elemérné, Vörös Imréné

Vas emlékdipolmát kapott:

Élő Józsefné, Taschner Frigyes

Rubin emlékdiplomát kapott:

Dr. Somlai Andrásné

Szalay Árpádné

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Címkék: pedagógus

Legnépszerűbb cikkek