| 2020. március. 27. | 1 perc olvasás

Énekelj, Kárpát-medence - felhívás közös Nélküled éneklésre

Közös, határtalan éneklésre hívja a Kárpát-medencében élő magyarokat a DAC futballklub és az YBS fanklub. A március 28-án, szombaton 16:50 perckor kedvező attrakció során a Nélküled című dal eléneklésével bárki kifejezheti tiszteletét azoknak, akik ebben a nehéz időszakban napi szinten hoznak áldozatot másokért.

A szervezők kiemelték: arra szeretnék kérni a az egész Kárpát-medence lakosságát, hogy aki csak teheti, csatlakozzon a kezdeményezéshez és a saját ablakából, balkonjáról, erkélyéről vagy udvarából énekelje el a DAC futballklub klubhimnuszát. A Nélküled című dal lényegében arról szól, hogy a magyaroknak össze kell fogniuk, akárhová is sodorta őket a sors - határok nélkül. 

Dunaszerdahely labdarúgó-egyesülete közleményében olvasható: a DAC futballklub és az YBS fanklub ezzel a kezdeményezéssel is háláját szeretné kifejezni mindenkinek, aki a koronavírus miatti nehéz helyzetben kész másokon segíteni. Köszönik a kórházi rendelők teljes személyzetének, patikusoknak, rendőröknek, katonáknak, bolti eladóknak, pékeknek és mindenkinek, aki napi szinten erején felül dolgozik értünk. De természetesen köszönetet szeretnének mondani akciójukkal azoknak is, akik otthon ülnek, betartva az utasításokat, ezzel segítve az előbb említettek ő munkáját!

"Fogjunk össze, mutassuk meg az összetartozás erejét – hiszen mi mind egy vérből valók vagyunk!" - Emelték ki a kezdeményezők. Az attrakcióhoz a DAC hivatalos Facebook oldalán lehet csatlakozni.

A szervezők arra kérik a résztvevőket, hogy az éneklésről készült felvételeiket osszák meg saját Instagram vagy Facebook felületeiken, és használják a #veledNélküled hashtaget.

Legnépszerűbb cikkek