| 2020. november. 2. | 1 perc olvasás

Engedély nélkül vitte el az autót munkaadójától az ittas sofőr

A járőrök két férfit – Sz. József 38 éves mátyásdombi, valamint B. Ákos 47 éves helybéli lakosokat – igazoltatták 2020. november 1-én 22 órakor Babóton, mivel információk szerint az ellenőrzöttek engedély nélkül vitték el munkaadójuk gépkocsiját.

A helyszínen a járőrök megállapították, hogy az alkalmi sofőr és társa az autóval néhány száz méter megtételét követően érintőlegesen ütközött egy az út szélén parkoló járművel. Ezután mindketten kiszálltak a gépkocsiból, majd gyalogosan elhagyták a helyszínt, de később visszatértek oda. A rendőrök ekkor intézkedtek velük szemben. Megállapították, hogy a járművet Sz. József vezette, akivel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre a Kapuvári Rendőrkapitányságra előállították.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a nyomozók jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. A járművezetővel szemben ittas járművezetés vétsége miatt szintén büntetőeljárás indult.

Forrás: police.hu

Címkék: rendőrség

Legnépszerűbb cikkek