| 2023. június. 1. | 1 perc olvasás

Eredményes tanárait és diákjait köszöntötte a Soproni Szakképzési Centrum

Eredményes tanárait és diákjait köszöntötte a Soproni Szakképzési Centrum csütörtökön délelőtt. Az intézmény ötödik alkalommal rendezte meg „Akikre büszkék vagyunk” címmel díjátadó ünnepségét.

A Soproni Szakképzési Centrum tehetséges diákja dallal köszöntötte a sikeres tanulókat és oktatókat. Az ünnepségen dr. Farkas Ciprián polgármester ünnepi köszöntőjében kiemelte: Sopron iskolaváros, ahol magas szinten folyik a tehetséggondozás, ebben nagy szerepe van a centrum tevékenységének is.

Fotó: Szalay Károly
„Sok és tehetséges fiatalt képeznek a Soproni Szakképzési Centrum iskolái, ezt mutatja az a számos szakmai elismerés, amiért ma gratulálhatunk. Évről évre szerepelnek kiválóan tanulóink különböző országos versenyeken, ami megmutatja, hogy a szakképzési centrum figyel a munkaerőpiaci igényekre, és kiváló szakmai képzést kapnak "

– mondta el dr. Farkas Ciprián.

Az idei tanévben a szakképzési centrum szakképző intézményeinek 47 tanulóját és 32 oktatóját ismerték el kiemelkedő teljesítményükért.

Fotó: Szalay Károly

„Ma a felkészítő tanárokat és a remek eredményeket elérő diákokat ünnepeltük. Nagyon sokat tettek a sikerért” – hangsúlyozta Kuntár Csaba, a Soproni Szakképzési Centrum főigazgatója.

Fotó: Szalay Károly

A kamara is elismerésekkel érkezett a díjátadó ünnepségre. Azokat az oktatókat köszöntötték, akik a kamara által alapított szakmai versenyekre példamutató módon készítették fel diákjaikat.

A díjazott tanulók országos tanulmányi, szakmai, sport és kulturális versenyeken értek el kiemelkedő teljesítményt.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek