Értékes ajándékokkal jutalmazzák a Soproni Suli TV legszorgalmasabb tanulóit

Az elsősöknek és a második osztályos diákoknak is közvetít tanórákat a Sopron TV a digitális távoktatás részeként. A lelkes tanulók közül a legszorgalmasabbakat megjutalmazzák a tanév végén: fejlesztő társasjátékokat és egyéb nagy értékű ajándékokat is nyerhetnek azok, akik a legtöbb szorgalmi feladatot megoldják és elküldik a műsor e-mail-címére. Az Önkormányzat, a Soproni Tankerületi Központ és a Sopron TV közösen közel 600 ezer forint értékben biztosítja a nyereményeket.

A digitális oktatáshoz nehéz alkalmazkodni, hisz sok feladatot ad a gyermeknek, pedagógusnak és szülőnek egyaránt. Ezt a folyamatot segíti a Soproni Suli TV is, a Sopron TV képernyőjén és a SopronMédia online felületein.

A napi tanórák mellett a fiatalok házi és szorgalmi feladatot is kapnak Mák Tünde tanítónőtől. A lelkesedés az otthoni tanulás ellenére is töretlen, hiszen a Becsöngettek- Soproni Suli TV levelesládájába napi rendszerességgel érkeznek a megoldások. A kiváló hozzáállásért jutalom is jár: a legszorgalmasabb gyerkőcök fejlesztő társasjátékokat, egyéb ajándékokat, például elektromos rollert nyerhetnek, valamint a Suli TV közönségkedvencének számító Brúnó plüssmackó is gazdára talál. Az ajándékok átadását a tanév utolsó napjaiban tartják meg. A számos értékes meglepetést Sopron önkormányzata, a Soproni Tankerületi Központ és a Sopron TV közösen biztosítja, mintegy 600 ezer forint értékben.

Erre az e-mail címre várják az elvégzett feladatokat: [email protected]

A beérkezett házi feladatokból válogattunk, tekintsék meg galériánkat:

A Becsöngettek - Soproni Suli TV az önkormányzat kezdeményezésére, a Soproni Tankerületi Központ és a Sopron TV közreműködésével készül. Minden hétköznap reggel kilenc órától látható a képernyőn, a sopronmedia.hu oldalon és a Youtube-on.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek