| 2021. augusztus. 3. | 1 perc olvasás

Esernyőbe rejtette a drogot

A csornai járőrök igazoltattak egy 48 éves gépjárművezetőt, akinek az autójában elrejtve kábítószergyanús anyagra bukkantak.

Az egyenruhások Csornán, a Soproni úton közlekedésrendészeti ellenőrzés céljából állítottak meg egy személygépkocsit 2021. augusztus 3-án 0 óra 5 perckor. Az intézkedés keretében a rendőrök igazoltatták a járművet vezető férfit, illetve az autóban utasként tartózkodó nőt, majd átvizsgálták az autót. Ennek során a gépkocsi hátsó ülése előtti padlón, esernyőbe rejtve, leltek rá egy nejlon tasakra, amelyben kábítószergyanús, fehér színű kristályos anyag volt.  A járőrök a kapuvári sofőrt, illetve az autóban tartózkodó bágyogszováti asszonyt elfogták, és a Csornai Rendőrkapitányságra előállították. Velük szemben drogtesztet végeztek, amely a nő esetében metamfetamin, amfetamin, illetve morfin hatóanyagokra pozitív értéket mutatott.

A nyomozók a 48 éves férfit, valamint 30 éves társát kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Legnépszerűbb cikkek