| 2018. december. 13. | 1 perc olvasás

Évzáró karácsonyi ünnepségen köszöntötte utánpótlását az SC Sopron

Idén is rengeteg gyermek ünnepét tette szebbé az SC Sopron egyesülete. A 11. alkalommal megrendezett karácsonyi ünnepséggel hálálta meg a klub az utánpótlásában focizó lurkóknak, hogy nem sajnálják az időt, az energiát a sporttól és büszkén viselik a címerüket.

- Sportközösség vagyunk – hangsúlyozta köszöntője elején Dr. Simon István, Sopron alpolgármestere. – Tudjuk, hogy mi a sport értelme, és jelentősége. A sport összeköt, a legszebb módon egyesíti a harci szellemet, a közösségi érzést, és a tisztelet kultúráját. Ennek köszönhetően együtt vagyunk most, mint ahogy a felkészülésben, az öltözőben, és a küzdelmes során is – emelte ki az alpolgármester, aki hozzáfűzte: a soproniak olyan szenvedélyesen küzdenek a pályán, ahogyan csak kevesen tudnak. 

Dr. Simon István alpolgármester
Dr. Simon István alpolgármester
fotó: Griechisch Tamás

- Nagyon jó látni, hogy idén is sok gyermek csatlakozott az SC Sopronhoz, ugyanis az utánpótlás kérdése az egyik legnagyobb szakmai kihívás manapság a sportokban – mondta Csiszár Ákos, az SC Sopron utánpótlás-nevelő klub elnöke. – Külön öröm számunkra, hogy látjuk, hogy a klubunkhoz csatlakozó gyermekek büszkén viselik a címerünket, és sok helyre elviszik a nevünket. 11 évvel ezelőtt azért hívtuk életre az SC Sopron Karácsonyát, hogy megháláljuk ezt az utánpótlásunkban focizó gyermekeknek – fűzte hozzá.

Csiszár Ákos
Csiszár Ákos
fotó: Griechisch Tamás

Csiszár Ákos kiemelte: Sopronban a jövőben is mindent megtesznek azért, hogy minél egészségesebb nemzedék nőhessen fel. Ehhez tartozik az is, hogy az SC Sopron lány utánpótlását is folyamatosan erősíti, amelynek köszönhetően a lányok jövőre akár NB II-sek is lehetnek - ez is az egyesület példamutató eredményei közé tartozik.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek