| 2016. december. 10. | 3 perc olvasás

Évzáró karácsonyi ünnepséget tartott az SC. Sopron

Városunk legnagyobb utánpótlásbázisával rendelkező egyesülete az SC. Sopron megtartotta hagyományos karácsonyi évzáróját, melynek ezúttal a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ adott otthont.

Elsőként Dr. Simon István alpolgármester köszöntötte az ifjú labdarúgópalántákat, aki ünnepi köszöntőjében gratulált a fiatalok sportszeretetéhez, a kitartásukhoz és elért eredményeikhez. Az alpolgármester külön megköszönte az egyesület vezetőinek és edzőinek egész éves munkáját, valamint a szülőknek is köszönetet mondott, hogy támogatják és segítik gyermekeiket abban, hogy a választott sportágukban tölthetik a szabadidejüket. A következő esztendőre szintén sikeres és sportélményekben gazdag évet kívánt az egyesületnek és sportolóinak egyaránt a város önkormányzatának nevében is.  


fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

Csiszár Ákos az SC. Sopron elnöke köszöntőjében röviden értékelte a szakmai munkát, majd elmondta, hogy nagy öröm látni a gyerekekben a sportszeretetet és azt, hogy igazi közösségeket, csapatokat alkotnak, ahol a közös sportélmények és sportsikerek még jobban összekovácsolják őket. Az egyesületnek már közel 600 igazolt labdarúgója van, ami egyrészt nagy öröm, másrészt hatalmas kihívás is számukra, hiszen igyekeznek továbbra is a minőségi munkára fektetni a hangsúlyt, ami az elért eredményeket látva sikerült is. Hangsúlyozta és megosztotta a megjelentekkel azt az örömteli hírt is, hogy már több játékos kapott a korosztályos válogatottakba meghívást, akiknek külön is gratulált, hiszen ez a hatalmas siker nem csak az ő számukra jelentős esemény, hanem az egyesület számára is nagy elismerés. Zárszóként megköszönte az egyesület támogatóinak, játékosainak, az edzőknek, segítőknek és a szülőknek is ez elmúlt sikeres esztendőt és kívánt kellemes ünnepeket és boldog új esztendőt.  


fotó: Leczovics Zsolt

A köszöntőket követően az ünnepségre készített videóbejátszásokkal színesítették a rendezvényt, amivel a korosztályos csapatok készültek erre az eseményre, majd az SC. Sopron Lány FociSuli szekciója által bemutatott produkció aratott nagy sikert a színpadon. 


fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

Az ünnepi műsort a különdíjak átadása követte, ahol az egyesület külön köszöntötte Sejber István edzőt, aki ebben az esztendőben Sopron Megyei Jogú Város önkormányzata döntése értelmében a Sopron Sportjáért díj elismerésében is részesül. 


fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

A karácsonyi ünnepség lezárásaként a gyermekek ajándékozása sem maradhatott el, ahol minden fiatal labdarúgó csapatképpel, SC. Sopron ajándék pólókkal és plusz meglepetésajándékkal is gazdagodott, melyek nagy sikert arattak. 


fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

Legnépszerűbb cikkek