| 2022. január. 14. | 1 perc olvasás

Exkluzív ünnepi tárlatvezetések az a fertődi Esterházy-kastélyban

A Magyar Kultúra Napján, január 22-én, szombaton ünnepi, exkluzív tárlatvezetésekkel várja a látogatókat a fertődi Esterházy-kastély az Esterházy-képtár, az Esterházy-porcelánkabinet és a kortárs képzőművészek műveinek kiállításain, a nemzetközi szakmai megítélés szerint is magas színvonalon grandiózusnak, egyben elegánsnak tartott nyugati szárny rekonstruált kastélytereiben.

Incze Mózes festőművész személyesen tart tárlatvezetést 13 és 15 órakor a nyugati szárny Esterházy Galériájában látható Idővonzatok – Modulated Time BOLDI szobrászművész és Incze Mózes festőművész kortárs kiállításán.

12 és 14 órakor az Esterházy-képtárat - szintén csak ezen az ünnepnapon - az eszterházai kastély hajdani képtártermében vezetéssel tekinthetik meg az érdeklődők, akik az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. kiadásában megjelent Fáy András: Balló Ede – A fertődi Esterházy-képtár festészeti anyagának összegzése című kiadványhoz is ezúttal hozzájuthatnak.

A programokon való részvétel maximum 25 főig előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött. Regisztrálni az [email protected] címen lehet 2021.01.21. 12.00 óráig.

 

További információk: http://www.eszterhaza.hu és a Facebook-on https://www.facebook.com/fertod.esterhazykastely

Borítókép: korábbi felvétel

Legnépszerűbb cikkek