| 2020. december. 30. | 1 perc olvasás

Ezeket a koncerteket láthatják szilveszteri műsorunkban

Idén a szilveszteri mulatságok sajnos elmaradnak, de a SopronTV különleges koncertfelvételekkel búcsúztatja az évet. 2020 utolsó estéjén láthatják Sopron Város Fúvószenekarának tavalyi szilveszteri koncertjét, de az este folyamán a könnyűzene kedvelőinek is kedveskedünk.


A járványügyi korlátozások miatt idén elmaradt Sopron Város Fúvószenekarának hagyományos szilveszteri fellépése, ezért 18 órától a tavalyi év koncertjét láthatják csatornánkon. A zenekar számos közismert művel egy világkörüli útra kalauzolja el a nézőket. Magyarországról indulva belekóstolhatnak Írország, Spanyolország, Olaszország, és Ausztria egy-egy kis szeletébe a zenén keresztül.

Ezt követően 19:45-kor A Sopron Balett és a St. Pölten-i Europaballett koprodukciójában készült két részes táncjátékot, a Szving meg a tangót mutatjuk meg önöknek. A rendező Demcsák Ottó, Rovó Péterrel és Szakál Attila koreográfusokkal a XX. század első nagy háborúja utáni mulatók világába repíti el a nézőket. 
20:38-kor Music & Jam - The Kitchen Session Live szilveszteri különkiadásával jelentkezünk, amelyben a projekt megálmodói a soproni zenei élet szereplőit invitálják konyhájukba zenélni. 

21 órától Rúzsa Magdi soproni fellépését élhetik újra a nézők. Az énekesnőt 2015-ben, a soproni zenészek ünnepének tartott Sopron zenél! eseményen látta vendégül a város. 
Ezt követően, 21:50-től a Hooligans zenekar több, mint 2 órás korábbi soproni koncertjével zárjuk szilveszteri adásunkat.

Legnépszerűbb cikkek