Faggasd a nagyit!

A Macskakő Gyermekmúzeum CSALÁDI LEGENDÁRIUM irodalmi pályázatára évek óta már nemcsak írott formában kapnak pályaműveket, hanem telefonnal készített hangfájlokkal, videókkal is pályáznak a diákok.

"Kedves Fiatalok! Gyűjtsetek családi sztorikat, készítsetek riportot a családtagokkal hanganyag, videó vagy egyéb formában! Természetesen az írásos műveiteket is fogadjuk. Az a vágyunk, hogy a családi történetet olyan eszközzel örökítsétek meg, amit a legszívesebben használtok! Jöhetnek a felvételek mp4 formátumban, de készíthettek podcastepizódot vagy akár audiogramot, azaz fotókkal illusztrált hangklipet is. Formai megkötés nincs, a terjedelem max. 15 perces hang- és képanyag legyen, írásos anyagnál nincs limit. A lényeg változatlan: Faggasd a nagyit!" - írta felhívásában a Soproni Múzeum.

DÍJAK: Értékes elektronikai ajándékcsomagot kapnak a legjobbak!

ÚJDONSÁG: A SopronMédia, a Soproni Téma és a Sopron Rádió együttműködésével a legjobb pályázatot elkészítők részt vehetnek egy JOB-shadowing programban, azaz eltölthetnek akár egy egész napot egy soproni rádió- és tévéstúdióban vagy szerkesztőségben és árnyékként követhetnek egy ott dolgozó munkatársat;)

KOROSZTÁLY: A pályázatot szakmai zsűri értékeli, két kategóriában (7-12 évesek, 13-18 évesek).

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: A pályázatokat a [email protected] email-címre vagy a Macskakő Gyermekmúzeum, Sopron, Szent György utca 12. címre november 15-ig várják, a díjkiosztó időpontja november 29. kedd, 17.00.

Borítókép; Soproni Múzeum 

Legnépszerűbb cikkek