| 2018. március. 10. | 1 perc olvasás

Fáradtan is hazai győzelem

Az isztambuli bravúr utáni hazaérkezést követően 1 nappal ha akadozva is, de összességében magabiztosan 86-63 arányban nyert a Sopron Basket csapata a PINKK Pécsi 424 ellen.

A soproni csapat, melyben Alaina Coates és Aleksandra Crvendakic is pihenőt kapott, a két nappal ezelőtti isztambuli lendületével kezdett. Az első percekben 9-2-re lépett el Roberto Iniguez együttese, míg az első etap végén már 27-12 állt az eredményjelzőn. A második negyedben hazai oldalon valamelyest visszaesett a koncentráció, így kiegyenlítettebbé vált a játék képe. A pontgazdag negyedet 26-25-re hozta a Sopron és így 53-37-re vezetett.


www.wb-sopron.com

A szünetet követően rögtön  időt kért Roberto Iniguez. Azonban ezt követően sem találta a ritmust a soproni alakulat. Ettől függetlenül magabiztosan tartották magunktól távol a PINKK csapatát  A negyed hajrájában Határ Bernadett megmozdulásainak követően tovább növelte előnyét a hazai csapat. A 33. perc elején 20 pontosra duzzadt a különbség, időt is kért az ellenfél. A találkozó hajrájában Angela Salvadorest be kellett kísérni az öltözőbe, miután duzzadni kezdett az arca. Mint kiderült, allergiás reakció váltotta ki, melyre azonnal injekciót kapott. A mérkőzés utolsó kosarát Czukor Dalma szerezte, a szurkolók vastapsa közepette.

Angela Salvadores a mérkőzés után a kórházba menet, még a csarnok előtt összeesett, mentőt kellett hívni hozzá. Szerencsére nagyobb baja nem esett, a kórházi ellátás után már jobban érzi magát.

Legnépszerűbb cikkek