Farkas Ciprián: egyetlen feladatunk a soproni emberek érdekeinek szolgálata

A világjárványra való tekintettel megalkottuk és közzétettük Sopron vészhelyzeti költségvetését, melynek legfontosabb szempontja a soproniak teljes biztonsága, az élet megóvása, az egészségmegőrzés, a város egészségügyi és gazdasági védekezés feltételeinek biztosítása - üzent közösségi oldalán a soproniaknak dr. Farkas Ciprián polgármester.

"Ez a világjárvány leküzdése időszakában garantálja a maradéktalan működést, továbbá azt, hogy a járványhelyzettel Sopront a lehető legkevesebb kár érje, és az újraindulás a lehető legjobb feltételek között történhessen meg.

Ezzel párhuzamosan azonban ismét bebizonyosodott, hogy az ellenzéki pártok még a jelenlegi helyzetben is képtelenek félretenni a kicsinyes politikai szándékaikat. Mivel a város közgyűlése nem ül össze a veszélyhelyzet idején, ezért a képviselőik lehetőséget kaptak arra, hogy részt vegyenek a munkában. Az eredmény magáért beszél: csak politikai indulatkeltésre futotta. Jelenleg a kormányhoz hasonlóan valamennyi önkormányzat veszélyhelyzeti költségvetéssel működik, nekünk pedig egyetlen feladatunk van: a soproni emberek érdekeit szolgálni. Mi ezt tesszük akkor is, amikor az ellenzék inkább a kislapátot és a homokozót választja. (Nem hiába nyitottuk meg újra a játszótereket...)" - olvasható a bejegyzésben.

A veszélyhelyzeti költségvetést IDE kattintva olvashatja el.

 

Borítókép: Farkas Ciprián polgármester; Forrás: Facebook

Legnépszerűbb cikkek