| 2018. február. 19. | 1 perc olvasás

Farsang a Jereván lakótelepi Lővéri Nyugdíjas Klubban

A hagyományőrzés- és a jeles napok megünneplése mindig alkalmat ad a Jereván lakótelep Lővéri Nyugdíjas Klubjának egy vidám közösségi programhoz. Hétfőn a farsangi összejövetelt tartották meg.

Idén is a klubtagok maguk varrták, készítették jelmezeiket a farsanghoz és hetekig jártak próbákra, hogy a farangi műsorukkal is szórakoztassák a tagságot és meghívott vendégeiket. A versekből, énekekből, kabaré-jelenetekből összeállított műsorukkal nagy sikert arattak, nem kevésbé igényes jelmezeikkel.


Az esemény meghívottjaként, Tóth Éva a Jereván lakótelepi településrészi önkormányzat elnöke szintén jelmezbe öltözött és úgy vett részt a jó hangulatú eseményen.

Tóth Éva elmondta: értékteremtő, igazi, egymásra figyelő közössége a Jereván lakótelepnek a nyugdíjasok klubja, akik méltán kitüntetettjei a városnak mindazért, amit a közösségi élet érdekében közösen tesznek.

Dr. Koltai Miklósné, a Lővéri Nyugdíjas Klub vezetője elmondta: az idei farsangra betanult és bemutatott produkciók nagy részével már a 2018-as nyugdíjas Ki mit tud?-ra készül a társaság.
 

 

fotók: Griechisch Tamás

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek