| 2018. április. 13. | 1 perc olvasás

Fej nélküli holttestet találtak a Fertőn

Péntek délben egy emberi torzót fedeztek fel Rusztnál a Fertő tóban, adta hírül az ORF. A végtagok és fej nélküli női holttestet a nádas és egy csónakház között fedezte fel egy férfi. Péntek este azután a holttest feje is előkerült.

A testet a ruszti öböltől távol, már a nádas széle közelében találták meg. Az esetet a tartományi rendőrség és a tartományi biztonsági központ is megerősítette az ORF Burgenlandnak. Helmut Greiner szóvivő szerint a testet a vízfelszínen fedezték fel.


ORF

A maradványokat kimentették a tóból, és délután bűnügyi technikusok vizsgálták meg. Az eredmények egyérteműen emberi maradványokról szólnak. Péntek este pedig a torzó felfedezési helyének közelében a holttest fejére is rábukkantak, közölte a rendőrség. Mivel a test már oszlásnak indult, a személyi azonosítást még nem tudták elvégezni.


ORF

A rendőrség nyomozói délután és este a ruszti öbölben nyomok után kutattak. Munkájukat keresőkutya és búvár is segítette. A következő lépésben az eltűntek eseteit nézik át a nyomozók, hátha valamelyik eset összefüggésbe hozható a mai eseményekkel.

Címkék: Fertő tó

Legnépszerűbb cikkek