| 2018. február. 10. | 1 perc olvasás

Feke Pál koncertpremier Sopronban

Igazi rock and roll-show, fénybombázással felérő egyedülálló látványvilág, remek zenészek és fantasztikus hangulat várta a közönséget Feke Pál műsorának premierjén a zsúfolásig telt Soproni Petőfi Színházban. A produkció meglepetésvendégekkel és további új dalokkal július 1-én látható a fertőrákosi barlangszínházban. Az előadó azt ígérte, ott még ennél is jobban rálépnek a gázpedálra.

Csak rock 'n' roll címmel Feke Pál, a népszerű színész-énekes adott emlékezetes, hosszú vastapssal és nagy közönségsikerrel járó koncertet a soproni teátrumban. Elhozta kedvenc dalait, tisztelgett nagy magyar előadók és ikonikus zenekarok előtt. Elhangzottak olyan klasszikusok, mint az Illés együttestől a Little Richard, Charlietól Csak a zene van, az  LGT-től Ő még csak 14, az Anna & the Barbiestól a Márti dala, de elénekelte Demjén Ferenc Fekszem az ágyon és a Szabadság vándorai című örökzöldjeit is. Természetesen, a koncertből nem hiányozhatott az István, a király sem, hiszen a rockopera egy életre meghatározta Feke Pál útját ezen a pályán

Virtuóz zenekarral érkezett, a csapat tagjai szólóikkal fűszerezve mindent beleadtak, hogy a nézőknek igazi zenei élményt, slágerutazást nyújtsanak a legmagasabb színvonalon. Garantálva a rockos hangzásvilágot és a műfajjal járó életérzést.

A szólógitáros Kozma Norbi, a basszusgitáros Takács Roland "Kanóc", a doboknál Brandenburg Mátéa billentyűknél a régi barát és szerzőtárs, Sebestyén Áron ült.

A látványvilág pedig felért egy  fényekkel végrehajtott igazi szőnyegbombázással. A szakma legnagyobbja, Madarász „Madár” János olyan magas színvonalú világítástechnikai parádét tervezett a dalok köré, amelyet egyhamar nem felejt senki, aki ezt látta. 

A show pedig nem áll meg, folytatódik, még pedig a fertőrákosi barlangszínházban is július elsején. Arra a koncertre Feke Pál meghívta Szulák Andreát és Radics Gigit, akik női erejükkel, energiáikkal, hangjukkal garantálják azt, hogy még nagyobb sebességre kapcsol a Feke Live. Hiszen ez tényleg csak rock 'n' roll. 

Címkék: Feke Pál

Legnépszerűbb cikkek