| 2023. június. 5. | 1 perc olvasás

Fekete László, legendás erősportoló szervezi a Nemzetközi Erős Emberek Versenyét Sopronban

Erről tartott a napjainkban is aktív, kilencszeres világbajnok sportoló sajtótájékoztatót hétfőn - az eseményt támogató önkormányzat részéről - dr. Farkas Ciprián polgármesterrel közösen.

A program június 10-én 16:00-kor kezdődik az AlphaParkban. 5 osztrák és 5 magyar strongman részvételével. Nagy érdeklődésre lehet számítani, hiszen Fekete László felidézte, hogy 1993-ban már volt hasonló rendezvény városunkban 5-6 ezres nézőszámmal. Öt látványos számmal: kőgolyó rakással, gumiköpeny forgatással, sziklacipeléssel, súlyok lépcsőn cipelésével, lakóautók időre történő húzásával várják az erős emberek a publikumot.

- Én világ életemben a tiszta sportot részesítettem előnyben, még ha majd menni sem tudok, olyan öreg leszek, akkor is a becsület és a tisztaság mellett teszem le a voksom – emelte ki az erősportoló, aki még legalább két versenyen maga is indulni fog a jövőben, köztük egyiken fiával közösen.

- Fekete László a magyar nemzet büszkesége, most pedig abban a szerencsében van részünk, hogy ezt a rangos eseményt elhozza Sopronba, melyhez mi minden lehetséges hátteret biztosítunk - hangsúlyozta dr. Farkas Ciprián.

fotó:Griechisch Tamás
fotó:Griechisch Tamás

 

Legnépszerűbb cikkek