| 2017. július. 20. | 1 perc olvasás

Felhívás! Kerüljék el a jegyvásárlást a viagogo weboldalon!

Drágábban és nem is hivatalosan forgalmazzák a Pro Kultúra Nonprofit Kft. Barlangszínházba szóló jegyet az egyik weboldalon.

A Pro Kultúra Nonprofit Kft. folyamatosan értesül arról - és az ügyben már rendőrségi feljelentést is tett - hogy a www.viagogo.com/hu weboldalon az Pro Kultúra Nonprofit Kft. által kínált árak sokszorosáért próbálják értékesíteni a Fertőrákosi Barlangszínház bizonyos nagyszabású produkcióinak jegyeit.

A PRO KULTÚRA NONPROFIT KFT.  kijelenti, hogy a fent említett weboldallal semmilyen szerződéses kapcsolatban nem áll, az ottani árak meghatározására semmilyen befolyása nincs, az ott vásárolt jegyek kézhezvételéért felelősséget nem vállalnak.

A soproni székhelyű szolgáltató felhívja a figyelmét a közönségnek arra, hogy ne hagyják magukat megkárosítani, a jegyvásárlásért ne fizessenek kezelési költséget és ügyeljenek arra, hogy biztonságosan kapják meg a megvásárolt jegyeiket!

Amennyiben jegyet szeretnének vásárolni az előadásokra és a koncertekre, azt továbbra is online módon a cég saját honlapján keresztül (www.barlangszináz.hu), valamint a www.jegy.hu oldalon tehetik meg, vagy személyesen a Pro Kultúra Sopron (9400 Sopron, Liszt Ferenc u. 1.) és a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház (9421 Fertőrákos, Fő u. 1.) jegypénztárában.

Online jegyvásárlás: http://prokultura.jegy.hu/

Legnépszerűbb cikkek