Lopott kerékpárokat foglaltak le a rendőrök

Sopronban a rendőrök lefoglaltak hat - vélhetően bűncselekmény elkövetéséből származó - kerékpárt, a rendőrség várja a tulajdonosok jelentkezését.

A Soproni Rendőrkapitányság a 08050/707/2022. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy helyi lakossal szemben. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2022 júliusát megelőzően Sopronban lopta el a képeken látható bicikliket.

forrás: police.hu

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a felvételeken látható biciklik gazdáinak megállapítása. A rendőrség keresi a fotókon látható ezüst színű Conquest, a piros-ezüst színű Caprine, a piros-kék színű Balance , a sárga-kék színű  Wichita, a pezsgő színű Caprine márkájú és a márka nélküli ezüst-fekete színű férfi kerékpárok tulajdonosait.

forrás: police.hu

A Soproni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képeken látható kerékpárok valamelyikét vagy azokról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Soproni Rendőrkapitányságon (9400, Sopron, Flandorffer Ignác utca 2,) vagy hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát vagy a 112 központi segélyhívót.

Legnépszerűbb cikkek