Felkerültek a felnőttelőadások a színház műsornaptárába

A Soproni Petőfi Színház 2022. november 1. naptól a fűtési szezon végéig látogatói üzemszünetet tart, a színház a meghirdetett darabszámban az előadásokat a Liszt-központban megtartja. A színház honlapján a nézők megtekinthetik a Porka havak, a Miért nem marad reggelire? és az Isten komédiása című előadások időpontjait.

Nagy erőkkel folynak az előadások előkészítő munkái a Liszt-központban. A műszaktól az üzemeltetésig, az értékesítéstől a marketing csapatig mindenki teljes energiával azon dolgozik, hogy a lehető legteljesebb színházi élményben részesüljenek a nézők a Liszt-központban is az előadásokon.

Sokan érdeklődnek az online felületeken a színházi helyükkel kapcsolatban. A színház törekvése az, hogy ha a szék számát nem is tudják feltétlenül tartani, mindenki abban a sorban üljön - a kamaraszínházi előadást kivéve -, ahova a bérlete a színházi nézőtérre szólt. 

A színház munkatársai remélik, hogy nem a helyszín, hanem az élmény, a színészi játék, a rendezők és koreográfusok törekvései fognak megmaradni a nézőkben.

Legnépszerűbb cikkek