| 2021. december. 19. | 1 perc olvasás

Fellobbant a negyedik adventi gyertyaláng a Jerevánon

Meghitt adventi hangulatot teremtett a Jereván-Lővéri Nyugdíjas Klub műsora a soproni Jereván lakótelep szolgáltatóháza adventi fénybe borult átriumába az ünnepvárás negyedik vasárnapján. Az adventi koszorú negyedik gyertyáját a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzat képviselői gyújtották meg, és kívántak békés ünnepet az egybegyűlteknek.

"A karácsonyig tartó adventi időszak számunkra több mint hangulat. A megújulás lehetőségét ígéri. A várakozás és a felkészülés napjai fokozatosan vezetnek be bennünket a közelgő karácsony titkaiba" - mondta adventi köszöntőjében Csiszár Szabolcs alpolgármester. "Advent és karácsony idején keressük a fényt, gyertyát gyújtunk, és a legsötétebb napokban próbáljuk megtalálni a jót. Ilyenkor még erősebben érezzük, hogy szükségünk van egymásra, szeretteinkre, családunkra, a közösségre."

Az idei Adventben a lakótelep adventi koszorúja mellett kihelyezett betlehemhez nem csak a Jerevánon élők, de sok soproni is elzarándokolt - mondta el Tóth Éva, a részönkormányzat elnöke. Öröm, hogy a településrész számára adódnak közös, emelkedett, erőt adó ünnepek - tette hozzá.
 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek