| 2016. október. 5. | 1 perc olvasás

Felújított rendőrségi objektumokat adtak át városunkban

Ünnepélyes keretek között adták át az Országos Rendőr-főkapitányság támogatásával felújított körzeti megbízotti irodát és BM Klubot Sopronban.

Dr. Balogh János r. vezérőrnagy, az országos rendőrfőkapitány műveleti helyettese, a Készenléti Rendőrség parancsnoka 2016. október 5-én ünnepélyes keretek között adta át Szabó Jenő rendőr alezredesnek, a Soproni Rendőrkapitányság vezetőjének a felújított BM Klubot és az ingatlanhoz tartozó körzeti megbízotti irodát. Az átadáson részt vett Dr. Fodor Tamás Sopron Megyei Jogú Város polgármestere, Dr. Simon István alpolgármester és Dr. Molnár Ágnes országgyűlési képviselő.


fotó: police.hu

Az ingatlan műemléki környezetben épült és Sopron Város Önkormányzata által helyi védett épületként került nyilvántartásba, ezért a felújítási munkálatok és a tervezés során teljes körűen megőrizték az épület eredeti homlokzatát. Az épület külső megújításán túl korszerűsítették a tetőhéjazatot, a kapcsolódó épületszerkezeteket, valamint a teljes épületgépészeti rendszert és az épület villamossági hálózatát is. A BM Klub felújításának eredményeképpen a Soproni Rendőrkapitányság egy patinás épülettel gazdagodott.


fotó: police.hu

Az ingatlan területén helyezkedik el a körzeti megbízotti iroda is, ahol festési munkálatokat, a nyílászárók cseréjét és szintén épületgépészeti felújításokat végeztek el. Az új rendőrségi objektumban összességében egy korszerű, modern épület segíti elő Sopron körzeti megbízotti állományának munkavégzését.

Legnépszerűbb cikkek