| 1 perc olvasás

Fertőrákosi diáklány is bekerült a legszebb 20 lány közé az idei Magyarország Szépe versenyen

Fertőrákosi diáklány is bekerült a legszebb 20 lány közé az idei Magyarország Szépe - Miss World Hungary versenyen! Hatos Kitti 18 éves, idén érettségizett Sopronban. "A célom az, hogy megmutassam a világnak: természetesen is lehet királynőnek lenni" - nyilatkozta Kitti a mai sajtótájékoztatón.

A TOP20-as mezőny ma mutatkozott be Budapesten a sajtó képviselőinek, hamarosan pedig beköltöznek a felkészítőtáborba, ahol a versenyzők először házi versenyeken mérkőznek meg egymással. Ezeket követően 16 lány kap lehetőséget arra, hogy a Duna Televízió élő show műsorában színpadra léphessen Július 11-én, vasárnap este. A nézők a verseny kulisszái mögé is betekinthetnek: a döntő előtti napon "A királynő útja" címmel lesz látható műsor a versenyzők felkészüléséről, szintén a Duna Televízióban.

A Miss World szlogenje „Beauty with purpose" – azaz szépség, céllal. Ennek megfelelően a Magyarország Szépe - Miss World Hungary egyik legfontosabb missziója továbbra is az, hogy felhívja a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás fontosságára. Minden döntős lány felkarol egy saját missziót, a győztes lány ezt az ügyet képviseli majd itthon és a világversenyen is.

Idén hivatalos alapítványi partnere is van a Magyarország Szépe versenynek: a győztes lány a a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat társadalmi nagykövete is lesz egy éven keresztül. Újdonság, hogy ezúttal már nem rendeznek bikinis vonulást a döntőben. A szervezők további meglepetésekkel és újdonságokkal is várják majd a nézőket az idei élő show-ban.

Legnépszerűbb cikkek