| 2020. november. 5. | 1 perc olvasás

Fertőszéplaki beteg kislánynak gyűjtenek a fiatal sportolók – csatlakozzon a jótékonysági sétához!

Jótékonysági gyalogtúrát szervez a Góliát Se Sarród labdarúgó utánpótlás-nevelő egyesülete, és Fertőszéplak Község Önkormányzata. A megmozdulással egy 8 éves fertőszéplaki kislánynak, Emmának, és családjának szeretnének gyűjteni.

A Góliát SE Sarród fő célkitűzése a gyerekek sportolásának biztosítása, de az egyesület elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás és a szolidaritás mellett.

„Kis közösségünk számos alkalommal szervezett gyűjtést olyan szervezetek részére, akik hátrányos helyzetű gyerekeket támogatnak. Az idei évben is megszervezzük jótékonysági akciónkat, melyben az eddigiektől eltérően nem egy szervezetet, hanem egy konkrét személyt, családot kívánunk támogatni – mondta el megkeresésünkre Papp Gyula, Sarród polgármestere, és a Góliát Se elnöke.

A Góliát SE Sarród csapata, Fertőszéplak Község Önkormányzatával együttműködve, a fertőszéplaki Kovács Emmát és családját kívánja az idei évben segíteni.


A ma már 8 éves Emma koraszülöttként jött világra, pár napos korában agyvérzést kapott, melynek következtében súlyos agykárosodást szenvedett. 

Aki ITT regisztrál november 15-ig a gyalogtúrára, ajándékot vehet át a szervezőktől.

A támogatás összege a nevezési díjakból folyik be, amely résztvevőnként ezer forintot jelent.
Akik túrán nem tudnak megjelenni, de hozzájárulnának a gyűjtéshez, azok a következő számlaszámra tudnak utalni:

Önkormányzati Sarródi Ászok SE
Számlaszám: 59100906-10030297
Közlemény: Emma

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek