| 2017. július. 20. | 1 perc olvasás

Firtl Mátyás a Bosznia-Hercegovina-i Kiseljakban

Kópháza boszniai testvértelepülése a Bosznia-Hercegovina-i Kiseljak nevű városának meghívására Kiseljak város napján vett részt Firtl Mátyás, a Magyar Parlament IPU Dél-Kelet Európai-Magyar Baráti Társaságának elnöke, ezen belül a Bosznia-Hercegovinai Tagozat elnöke és egyben Sopron és térsége országgyűlési képviselőjeként Kópháza küldöttségeként, Grubits Ferenc polgármesterrel.

A város napján rendezett ünnepségsorozat keretében a Bosznia-Hercegovina-i település díszközgyűlésén vett részt a magyar küldöttség Kiseljak többi testvértelepülése delegációjával együtt.

A város napján tartott ünnepség részeként a balkáni háborúban elesett hősök emlékművénél koszorúzással adóztak az elesettek emlékére, ahol Kiseljak város vezetése mellett Grubits Ferenc Kópháza polgármestere és Firtl Mátyás országgyűlési képviselő is elhelyezte a testvértelepülési küldöttség koszorúját az emlékműnél, majd részt vettek a város téravató ünnepségén.
A kiseljaki tartózkodásuk alatt a magyar delegáció találkozott és megbeszélést folytatott a HDZ helyi vezetőivel a szervezet székhelyén.

A díszközgyűlésről helyi tudósítása IDE KATTINTVA  olvasható. 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek