| 2022. december. 6. | 1 perc olvasás

Fogadj örökbe egy karácsonyi kívánságot!

Különleges adománygyűjtő akciót szervezett a Győr-Moson-Sopron Megyei Vöröskereszt. A szervezet arra kéri a megye lakosságát, hogy „fogadják örökbe” egy- egy gyermek kívánságlistáját, és - amennyiben lehetőségük van - támogassák a vöröskeresztet a névre szóló adományokkal. A felajánlásokat december 16-ig (csomagolva) várják a Győr-Moson Sopron Megyei Vöröskereszt címére (a csomaghoz mellékelt üdvözlő kártyán feltüntetve az ajándékozott nevét és az ajándékozó üzenetét).

"Tisztelettel és szeretettel kérjük a megye lakosságát, hogy „fogadják örökbe” egy- egy gyermek kívánság listáját, s amennyiben lehetőségük van támogassák szervezetünket a névre szóló adományokkal. Szándékukat a megjelentetett kívánság listához tartozó hozzászólásban jelezzék, egyúttal feltüntetve, hogy mely időpontban tudják a megyei Vöröskereszt központi irodájába behozni. Felajánlásaikat december 16-ig, (csomagolva) várjuk a Győr-Moson Sopron Megyei Vöröskereszt címére (a csomaghoz mellékelt üdvözlő kártyán feltüntetve az ajándékozott nevét és az ajándékozó üzenetét). Megjegyezni kívánjuk, hogy az informatikai eszközökre irányuló igényeket - lehetőség szerint - iskolás gyermekek esetében kérjük figyelembe venni! Köszönjük, hogy figyelmességével, szeretetteljes hozzáállásával teljesebbé teszi a rászoruló gyermekek örömét és segít álmaik megvalósulásában. Minden nap újabb és újabb leveleket fogunk közzétenni" - írta közösségi oldalán a Győr-Moson Sopron Megyei Vöröskereszt.  

fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Vöröskereszt

A Győr-Moson-Sopron Megyei Vöröskereszt címe: 9024 Győr, Nagy Imre u. 28. Nyitvatartási idő: hétfőtől csütörtökig 7:30-16:00 óra, pénteken 7:30-13:30 óra.

fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Vöröskereszt

Az akcióról bővebben a Győr-Moson-Sopron Megyei Vöröskereszt Facebook oldalán olvashatnak!  

Legnépszerűbb cikkek