Foglaljon időpontot a januári pedagógustesztelésre!

Online foglalhatnak időpontot az óvodai és iskolai dolgozók a január 2-ára és 3-ára meghirdetett csoportos koronavírus tesztelésre. Az önkéntes és ingyenes vizsgálatokat országszerte 99 mintavevő ponton végeztethetik el a pedagógusok és más intézményi dolgozók a tanítás megkezdése előtt.

Időpontot foglalni december 30., szerda 12:00 óráig van lehetőség.

  • A kormány arra kéri az érintetteket, hogy vírus terjedésének csökkentése és a várakozás elkerülése érdekében foglaljanak időpontot.
  • Január 2-án szombaton és 3-án vasárnap 7.00 és 19.00 óra között a köznevelésben dolgozók kereshetik fel a megadott mintavevő pontokat.
  • A csoportos tesztelést ezúttal is a fővárosi és megyei kormányhivatalok szervezik.
  • Országszerte összesen 99 helyszínen végzi a vizsgálatokat összesen 263 mintavevő csapat, amelyek a kormányhivatalok egészségügyi végzettségű munkatársaiból, orvos- és egészségtudományi képzésben tanuló egyetemi hallgatókból, valamint a tankerületi központok munkatársaiból állnak. 
  • A teszteléshez szükséges egy adatlap kitöltése. Amennyiben lehetősége van rá, kérjük, előre töltse ki és kinyomtatva, aláírva két példányban vigye magával az adatlapot, ezzel is elősegítve a tesztelés minél gyorsabb lebonyolítását. 
  • Az adatlapot https://www.kormanyhivatal.hu/ oldalról tölthetik le az érintettek.
  • Az előzetes időpontfoglalási lehetőséggel nem élő illetve az oktatási azonosítóval nem rendelkező foglalkoztatottak (hitoktatók, technikai dolgozók stb.) előzetes regisztráció nélkül, a megadott idősávokon belül keressék fel az általuk kiválasztott valamelyik tesztelési helyszínt, ahol le fogják őket tesztelni.

A Győr-Moson-Sopron Megyei mintavételi pontok listája:

Sopron Kis János u. 4., II. emelet

Kapuvár Szent István király u. 2.

Mosonmagyaróvár Lucsony utca 4.

Győr Zrínyi u. 13.

Regisztrálni a https://pedszures.kh.gov.hu/appointment/hu/account/login oldalon tudnak az érintettek!

Borítókép; koronavirus.gov.hu  

Legnépszerűbb cikkek