| 2016. december. 2. | 1 perc olvasás

Fölszállott a páva: Ma este Adriánnak szurkol Sopron és környéke!

A Duna Televízió „Fölszállott a páva" népzenei tehetségkutató pénteki, ma esti 19.30-kor kezdődő középdöntőjében lép fel Bognár Adrián, a soproni Berzsenyi-líceum ágfalvi diákja, aki a Sipos Ferenc vezette Pendelyes néptáncegyüttes ifjú tehetsége.

Bognár Adrián az elődöntőből maximális pontszámmal került a most következő fordulóba, ahol ezúttal „Szanyi seprűs és dus" táncot fog előadni Szentes Varga Ferenc és László Ferenc motívumainak felhasználásával. 

Fontos információ, hogy támogatni is lehet az ágfalvi fiatalember sikerét, hiszen rengeteg dolog múlhat azon, hogy mennyi SMS szavazat érkezik egy-egy produkcióra.

Bognár Adrián a Sopron TV vendégeként
Bognár Adrián a Sopron TV vendégeként
fotó: sopronmedia.hu

Sopron és környéke eddig mindig bizonyította, hogy hatalmas ereje van és örömmel szurkol, segít és támogatja azt, aki térségünket képviseli egy megmérettetésen. A ma esti „Fölszállott a páva" középdöntőjében Bognár Adrián közösségünket képviseli és ezzel öregbíti városunk hírnevét is, akinek nagyon szurkolunk. Arra kérünk mindenkit, hogy aki teheti az szavazatával támogassa Adriánt álmai elérésében, aki minden erejét arra áldozza, hogy az valósággá válhasson és bekerülhessen a döntőbe! 

A +36-20/30/70-4422-999 számra lehet majd alapdíjas SMS-szavazatot küldeni az esti élő műsor alatt, abban az időszakban, amikor a műsorvezető megnyitja a voksolást. Az üzenetben csak Adrián jelzőszámát kell küldeni, ami ennyi: KÓD: 07 

Fontos információ az is, hogy egy telefonszámról többször is lehetséges a szavazás, azonban maximum  20 db-ot fogad a rendszer. Minden elküldött szavazatnak hatalmas jelentősége lehet! 

Szorítsunk, szurkoljunk és szavazzunk Adrián sikeréért! 

Bognár Adrián, a Sopron Televizió vendégeként a Lapozó című műsorban: 

Legnépszerűbb cikkek