| 2022. szeptember. 30. | 1 perc olvasás

Folyamatosan fejlődik és jelentős munkaadó a negyven éves Csonka és Fiai Kft.

Alapításának 40. évfordulóját ünnepli a Csonka és Fiai Kft. Az üvegeszközök gyártásával foglalkozó családi vállalkozás az elmúlt évtizedekben folyamatosan fejlődött, így ma már öt kontinens 52 országába szállítja termékeit, emellett jelentős munkaadónak számít a városban.

A minőség iránti elkötelezettség, a folyamatos fejlesztés, a partnerekkel való egyenrangú együttműködés és a megbízhatóság is fontos célja a Csonka és Fiai Kft. tagjainak. A cégcsoport elődjét Csonka Tivadar alapította 1982-ben, amely egy családi ház garázsában kezdte meg működését. A jeles évforduló alkalmából dr. Farkas Ciprián polgármester, dr. Simon István alpolgármester és Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője köszöntötte a családi vállalkozás tagjait.

- A Csonka és Fiai Kft. negyvenéves sikere megmutatja a soproniság lényegét, én úgy hiszem. Soproni vállalkozás, amely soproni embereket foglalkoztat, Sopronból nőtte ki magát. A világ 50 országába szállítja a termékeit, Sopronban adózik, így pedig hozzájárul a város közszolgáltatásainak támogatásához. Úgy hiszem, ebben a negyven évben minden megmutatkozik, amitől Sopron karakteres, de leginkább a tudatos soproni polgár és annak tudatos cselekvései. Ez egy sikertörténet, és szerencsénkre számos ilyen cég van városunkban, amely soproni családokból nőtte ki magát, és sikert sikerre halmoz - hangsúlyozta dr. Farkas Ciprián. 

 

Fotó: Griechisch Tamás

A cég tagjai folyamatosan keresik a fejlesztés lehetőségeit a termékek, a géppark, a szakembergárda és a gyártási folyamatok területén. 
- Design Oscart nyertünk, nagyon szuper vevőink vannak, technológiáink is olyanok, amiket már féltenünk, óvnunk kell és nem mutatunk meg másoknak. Ezek azok a mérföldkövek, amelyek elvezettek minket a mai napig - mondta el Csonka László, a Csonka és Fiai Kft.  ügyvezetője. 

 

Fotó: Griechisch Tamás

A pénteki ünnepségen a cég partnerei és a városi kamara is köszöntötte a vállalatot.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek