| 2018. március. 22. | 1 perc olvasás

Fontos Győzelem

A Sopron KC magabiztosan verte hazai pályán a 11. helyen álló Jászberényt a férfi kosárlabda NB I szerdai játéknapján.

Szellős védekezéssel kezdett a fehér mezes Sopron, a folytatásban azonban Takács "triplaparádéjával" 10 pont fölötti előnyt szerezett a hazai csapat. Nelson hármasával indult a második 10 perc, Takács szintén triplával felelt, majd Watkins blokkolta szépen Sejfics dobását. Fordítani nem, azonban Henderson hármasával sikerült egyenlíteni a hazaiaknak, majd Takács újabb hármasával már a hazaiaknál volt az előny.


www.sakc.hu

A fordulás után Nelson, valamint Lucsics villanásaival felzárkóztak a vendégek a mindkét fél számára kulcsfontosságú mérkőzésen. Támadásban kapkodott a hazai csapat, Nelson 10 pontra fel is hozta a vendégeket. Hazai részről Watkins lépett elő támadó pattanókkal, fontos kosarakat szerezve. Sok hiba és a rossz dobások jellemezték a mérkőzést mindkét oldalon. A hazaiak tartották 10 pont körüli előnyüket. A záró etapban a hazai centere, Watkins és Henderson vezérletével simán megnyerte e fontos összecsapást a Sabáli-legénység


www.sakc.hu

Sabáli Balázs: – Nem volt könnyű mérkőzés, megharcoltunk a győzelemért. Az első negyedben jól tartotta magát ellenfelünk, de a negyedik negyedre húszpontos előnyt hoztunk össze, így a győzelmünk nem forgott veszélyben.

Nikola Lazics: – Jobbak voltak a hazaiak, megérdemelték a győzelmet. Az első és a harmadik negyedben elfogadhatót nyújtottunk, a soproniak azonban a megszerzett előnyüket a mérkőzés végéig megtartották, és nem tudtunk közelebb kerülni hozzájuk.

Címkék: Sopron KC

Legnépszerűbb cikkek