| 2023. március. 21. | 1 perc olvasás

Forgalmirend-változás - megszűnik a terelés 84. sz. főúton

Az Építési és Közlekedési Minisztérium beruházásában épülő M85 gyorsforgalmi út Fertőrákos csomópont - Sopron országhatár közötti szakaszának kivitelezője, az SDD Konzorcium tájékoztatja Önöket, hogy az illetékes kezelő szervek hozzájárulása alapján, az M85 autóút végcsomópont kialakíthatósága miatt 2023. március 25-től (szombat) a 84. sz. főút ideiglenes terelése (123+764 kmsz.) megszűnik, ezért újra a meglévő 84. sz főút nyomvonalán haladhat tovább az utazóközönség.

Az SDD Konzorcium által tervezett terelés lehetővé teszi, hogy a 84. számú főút érintett teljes szakaszán a végcsomópont kivitelezése alatt is 2x1 sávon biztosított legyen a folyamatos közlekedés.

Korábbi tájékoztatásunk értelmében az ideiglenes forgalmi rendben későbbiekben is lesznek változások - előre láthatóan ősz elejétől - amiről újabb tájékoztatást fog kiadni a konzorcium.

A biztonságos közlekedés érdekében kérjük fokozott figyelemmel közlekedjenek, szigorúan tartsák be a korlátozó jelzéseket, és óvják az úton dolgozókat! Az Építési és Közlekedési Minisztérium és az SDD Konzorcium igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a közlekedés zavartalan legyen.
 

Legnépszerűbb cikkek