| 2016. március. 19. | 1 perc olvasás

Forgalomkorlátozás a Felsőbüki Nagy Pál utcában

Ivóvíz-, csapadék- és szennyvízcsatorna építési munkálatok miatt forgalomkorlátozásra, szakaszos útlezárásokra kell számítani a Felsőbüki Nagy Pál utcában. A kivitelezés során a gépjárműforgalmat a József Attila utca és a Vasvári Pál utca irányába terelik el.

A beruházás az egykori Matáv-pályán zajló Alsólőver Lakópark építése során megnövekedett igények miatt vált szükségessé.  Az építési munkálatok során az utca mindkét sávja, valamint megközelítőleg 15 ingatlan érintett. Ingatlanonként 2-2 bekötésre kerül sor. Az első ütemben a Vas Gereben utca – Apród utca közötti szakasz ivóvíz-ellátottságát oldják meg a szakemberek, majd a fennmaradó Apród utca – József Attila utca közötti szakasz víziközműveinek felújításával folytatódik az építés. A szükséges munkálatok elvégzését követően az útburkolat helyreállításával zárul a felújítás.

A beruházás 73.000.000 Ft+ÁFA összegből valósul meg.

A FÉSZ-építkezés továbbra is zavartalanul zajlik, a kivitelezőkkel történt egyeztetés alapján a lakópark építésének anyagellátottságát továbbra is a Felsőbüki Nagy Pál utca felől biztosítják.

Az utat helyreállítással együtt várhatóan május végén adják át a forgalomnak. A kivitelező addig is a lakosok és az autósok türelmét kéri!

 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek