| 2022. szeptember. 30. | 1 perc olvasás

Forgalomkorlátozás lesz érvényben október 7-től a 84. sz. főúton

Forgalomkorlátozásra kell számítani útburkolat felújítása miatt, 2022.október 7-től M85 gyorsforgalmi út Fertőrákos csomópont - Sopron országhatár közötti szakaszán a 84. sz. főút 127+093 km és 128+315 km között. A burkolatfelújításra a korábban tervezettekhez képest két évvel korábban kerül sor, így a közlekedők már várhatóan 2022. november közepétől használhatják az új és felújított burkolatot – közölte a kivitelező; SDD Konzorcium.

A terelés és munkavégzés két ütemben történik a forgalom folyamatos, 2x1 sávon történő fenntartása mellett:

1. ütem:

Mindkét irány külső forgalmi sávjának, valamint a gyorsító és lassító sávoknak a lezárása. A főút bal és jobb oldalán található üzemanyagtöltő állomás és szolgáltató létesítmények megközelítése a munkavégzés ideje alatt is biztosított lesz.

2. ütem:

Mindkét irány belső sávjának lezárása.

A tervezett munkavégzés terelési ütemenként maximum 1-1 hónapot vesz igénybe. Az üzemanyagtöltő állomás és a szolgáltató létesítmények megközelítése a terelések alatt biztosított lesz, esetleges akadályozás elsősorban az átálláskor pár órás időtartamra állhat fenn.

Az út menti közúti táblákat fokozottan figyeljék, minden forgalmi állapot kitáblázásra kerül – áll a kivitelező SDD Konzorcium közleményében.

Legnépszerűbb cikkek