| 2023. január. 31. | 1 perc olvasás

Fotósok egy jó célért – 500 ezer forintot gyűjtöttek a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat részére

Kránitz Roland ágfalvi természetfotós közösségi oldalán tette közzé a felhívást, amelynek részeként fotókra és fotószolgáltatásokra lehetett licitálni. Az összegyűlt összegből ezúttal 500 ezer forintot a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak ajánlottak fel.

Három évvel ezelőtt indította útjára Kránitz Roland ágfalvi természetfotós a „Fotósok egy jó célért” elnevezésű jótékonysági licitjét. Az elmúlt években az ország minden pontjáról csatlakoztak fotósok a kezdeményezéshez, így a legutóbbi licitre összesen 28-an ajánlották fel fényképeiket.

- Igaz, az elején nehezen indult, de a végére belehúztunk, és sikerült bruttó 1200000 forintot összegyűjteni. Összesen 167 kép talált gazdára, a nettó összeg 900000 forint lett. Ebből 500000 forintot kapott a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány, valamint 400000 forintot a rokkantnyugdíjas házaspár, akiket már három éve támogatunk – részletezte Kránitz Roland facebook oldalán.Az átadáson jelen volt Csiszár Szabolcs, Sopron alpolgármestere, az akció fővédnöke, aki a közösségi civil kezdeményezéseket méltatta.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek