| 2021. augusztus. 7. | 2 perc olvasás

Futballünnep Fertőszéplakon

Gazdag és élménydús programokkal tartottak falunapot Fertőszéplakon. Szombaton a Ferencváros Öregfiúk - Fertőszéplak Öregfiúk barátságos mérkőzést tekinthették meg az érdeklődők. A két napos programsorozat minden korosztály számára tartogatott érdekes programokat.

Családbarát kerékpártúrával kezdődött az idei falunap Fertőszéplakon. Délután a Fertőszéplak bajnoki labdarúgó mérkőzését tekinthették meg a résztvevők. 16 órától a Ferencváros - nagy népszerűségnek örvendő - labdarúgó öregfiúk bajnokcsapata találkozott a Fertőszéplak Öregfiúk csapatával. A Fradiban ezúttal is pályára léptek az 1995-ös Bajnokok Ligája csoportkörben szerepelt játékosok, továbbá bajnokok, kupagyőztesek és gólkirályok is. Hagyomány a ferencvárosiaknál, hogy a mérkőzésen egy vagy két, a vendéglátók által kiválasztott embert szívesen látnak a csapatukban, tiszteletbeli csapattaggá avatva ezzel az érintettet vagy érintetteket. A Fradi öregfiúk együttese már jóval a kezdés előtt megérkezett, hogy együtt ünnepeljen a helyi és a környékbeli fradistákkal.


fotó: Griechisch Tamás

"A Ferencváros Öregfiúk és a Fertőszéplak Öregfiúk gálamérkőzése egy igazi futballünnep a Fertőszéplakon és a környéken élők számára. Ezek a mérkőzések is felhívják a figyelmet a sport és az egészséges életmód jelentőségére. Magyarország Kormánya mindent megtesz azért, hogy egy egészséges társadalomban éljünk – mondta Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője. 


fotó: Griechisch Tamás

"14 éve szervezünk országjáró turnékat a Ferencváros Öregfiúk csapatával. Sopron és térsége közel áll a szívünkhöz, a szurkolók és a fejlett infrastruktúra miatt. Augusztus 15-én Lövőn lépünk pályára, így már negyedik alkalommal játszunk mérkőzést a Fertő-tó környékén. A nyáron összesen 30 mérkőzésen veszünk részt,mely egy kiváló bizonyíték arra, hogy mennyire szeretik a klubot- hangsúlyozta Bánki József, a ferencvárosi öregfiúk csapatának irányítója. 


fotó: Griechisch Tamás

"Vasárnap horgászversennyel, süteménysütő versennyel, valamint a helyi és környékbeli közösségek bemutatóival is várjuk az érdeklődőket. A két napos program során a gyerekek számára kincskereséssel, kézműves foglalkozással, csillámtetoválással és lufi hajtogatással is készülünk. A programsorozat az Apostol együttes koncertjével zárul"-mondta Kóbor Attila, Fertőszéplak polgármestere.  


fotó: Griechisch Tamás

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek