Gálamérkőzés a népszavazás tiszteletére

Gálameccset rendeznek a soproni népszavazás tiszteletére. Az Országgyűlés Válogatottja a Sopron és térsége közéleti személyiségeiből álló csapatával fog megmérkőzni 2022-ben. A jelképes kezdőrúgást szerdán végezték el a városi stadionban.

A Magyar Országgyűlés labdarúgó-válogatottja barátságos mérkőzéssel tiszteleg a centenáriumi emlékév előtt. A mérkőzést jelképező kezdőrúgást Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője, Magyar Zoltán, az Országgyűlési Válogatott szövetségi kapitánya, Csiszár Ákos, az SC Sopron elnöke és Szabó Szabolcs Ebergőc polgármestere végezte el. 

"A pandémia és az időjárási körülmények miatt úgy döntöttünk, hogy a soproni népszavazás 100. évfordulójának tiszteletére szervezett gálamérkőzést jövő év első felében rendezzük meg. A mérkőzést jelképező kezdőrúgásra a mai napon került sor. A soproni népszavazás a hűséget és a hazaszeretet jelképezi. Ezzel a mérkőzéssel a Magyar Országgyűlés labdarúgó-válogatottja szeretne tisztelegni a soproniak példaértékű tette előtt" – mondta  Magyar Zoltán, az Országgyűlési Válogatott szövetségi kapitánya. 


Fotó:Griechisch Tamás

"A barátságos futballmérkőzésen Sopron és térsége közéleti válogatottjának színeiben polgármesterek, képviselők, közéleti személyiségek is pályára lépnek. Bízunk benne, hogy a barátság jegyében szervezett mérkőzést minél előbb le tudjuk bonyolítani - mondta Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője. 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek